У червні в Україні відбулися значні зміни у цінах на продукти харчування. Ціни на м’ясо, зокрема яловичину та курятину, виросли досить швидко. Вартість яловичини зросла на 6%, а курятини навіть на 11%. У той же час, ціни на овочі та яйця знизилися. Наприклад, ціна на свинячий ошийок залишилася стабільною. Також спостерігається сезонне коливання цін на овочі: новий врожай дешевший, а старий – дорожчий. Наприклад, ріпчаста цибуля та стара картопля подорожчали, а молода капуста й огірки подешевшали. Ціни на молочні продукти залишилися стабільними, а ціни на бакалійні товари трохи знизилися. У цілому, цінова ситуація на ринку продовольства в Україні в червні стала більш різноманітною.
- Домашня
- Новини бізнесу
- Стало відомо, як за рік змінився індекс борщу

Опублікувати у
Новини бізнесу
Стало відомо, як за рік змінився індекс борщу
Вам також може сподобатися
Опублікувати у
Новини бізнесу
ОПЕК+ погодив збільшення видобутку нафти
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Новини бізнесу
Туреччина почала постачання газу в Сирію
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Новини бізнесу
Індія купуватиме нафту РФ, попри погрози Трампа – ЗМІ
Опубліковано
admin
Більше від автора
Опублікувати у
Новини спорту
Фінал чемпіонату Європи з пляжного волейболу зробив українок чемпіонками
Опубліковано
admin