Міжнародна група вчених провела аналіз понад 70 наукових досліджень, які показали, що немає безпечної кількості споживання обробленого м’яса. Вони виявили, що навіть невелике щоденне споживання таких продуктів може збільшити ризик розвитку діабету 2 типу, ішемічної хвороби серця та раку товстої кишки. Дослідження показало, що чим більше людина споживає оброблене м’ясо, тим вищі ризики цих хвороб. Навіть один хот-дог на день може підвищити ризик діабету і раку товстої кишки. Учені рекомендують обмежити споживання обробленого м’яса, солодких газованих напоїв і трансжирів в раціоні. Дослідження показало важливість змін у харчових звичках для збереження здоров’я.
- Домашня
- Технології
- Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує – дослідження

Опублікувати у
Технології
Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує – дослідження
Вам також може сподобатися
Опублікувати у
Технології
В Аргентині знайшли один із найдавніших у світі скелетів динозавра
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Технології
Штучний інтелект зробив фішинг у 4,5 рази ефективнішим – Microsoft
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Технології
Nubia представила перші у світі смартфони з рідинним охолодженням
Опубліковано
admin
Більше від автора
Опублікувати у
Новини світу
Пограбування Лувру: зловмисники пробралися у формі працівників
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Новини спорту
Воротар Роми про нападників клубу: Довбику й Фергюсону світить забивати
Опубліковано
admin

10 років Національній поліції: Ігор Клименко вручив державні нагороди
