Міжнародна група вчених провела аналіз понад 70 наукових досліджень, які показали, що немає безпечної кількості споживання обробленого м’яса. Вони виявили, що навіть невелике щоденне споживання таких продуктів може збільшити ризик розвитку діабету 2 типу, ішемічної хвороби серця та раку товстої кишки. Дослідження показало, що чим більше людина споживає оброблене м’ясо, тим вищі ризики цих хвороб. Навіть один хот-дог на день може підвищити ризик діабету і раку товстої кишки. Учені рекомендують обмежити споживання обробленого м’яса, солодких газованих напоїв і трансжирів в раціоні. Дослідження показало важливість змін у харчових звичках для збереження здоров’я.
- Домашня
- Технології
- Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує – дослідження
Опублікувати у
Технології
Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує – дослідження
Вам також може сподобатися
Опублікувати у
Технології
Китайська LandSpace провалила тест багаторазової ракети Zhuque-3
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Технології
У YouTube запустили нову функцію – особисті підсумки року
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Технології
Керовані ракети, що бачать: експерт розповів про модернізовані “Шахеди”
Опубліковано
admin
Більше від автора
Опублікувати у
Відео
Стартувала друга хвиля “Зимової підтримки — кошти отримають ще 2,5 млн українців», — Тетяна Кірієнко
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Новини спорту
В Естерсунді відбудеться жіночий спринт: оголошено склад
Опубліковано
admin
10 років Національній поліції: Ігор Клименко вручив державні нагороди
