Міжнародна група вчених провела аналіз понад 70 наукових досліджень, які показали, що немає безпечної кількості споживання обробленого м’яса. Вони виявили, що навіть невелике щоденне споживання таких продуктів може збільшити ризик розвитку діабету 2 типу, ішемічної хвороби серця та раку товстої кишки. Дослідження показало, що чим більше людина споживає оброблене м’ясо, тим вищі ризики цих хвороб. Навіть один хот-дог на день може підвищити ризик діабету і раку товстої кишки. Учені рекомендують обмежити споживання обробленого м’яса, солодких газованих напоїв і трансжирів в раціоні. Дослідження показало важливість змін у харчових звичках для збереження здоров’я.
- Домашня
- Технології
- Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує – дослідження

Опублікувати у
Технології
Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує – дослідження
Вам також може сподобатися
Опублікувати у
Технології
Затримали підозрюваного у вбивстві Парубія
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Технології
У Південній Кореї роботи займають місце онуків
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Технології
Нова універсальна вакцина від раку показала ефективність у мишей
Опубліковано
admin
Більше від автора
Опублікувати у
Новини України
Мадяр заявив про розширення Сил безпілотних систем ЗСУ
Опубліковано
admin

10 років Національній поліції: Ігор Клименко вручив державні нагороди
