Міжнародна група вчених провела аналіз понад 70 наукових досліджень, які показали, що немає безпечної кількості споживання обробленого м’яса. Вони виявили, що навіть невелике щоденне споживання таких продуктів може збільшити ризик розвитку діабету 2 типу, ішемічної хвороби серця та раку товстої кишки. Дослідження показало, що чим більше людина споживає оброблене м’ясо, тим вищі ризики цих хвороб. Навіть один хот-дог на день може підвищити ризик діабету і раку товстої кишки. Учені рекомендують обмежити споживання обробленого м’яса, солодких газованих напоїв і трансжирів в раціоні. Дослідження показало важливість змін у харчових звичках для збереження здоров’я.
- Домашня
- Технології
- Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує – дослідження

Опублікувати у
Технології
Безпечного рівня споживання обробленого м’яса не існує – дослідження
Вам також може сподобатися
Опублікувати у
Технології
Sony знайшла брак у смартфонах Xperia 1 VII і пропонує заміну
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Технології
У дітей в США стрімко зріс рівень надзвичайно тяжкого ожиріння
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Технології
На Сонці утворився “вогняний каньйон” завдовжки з відстань до Місяця
Опубліковано
admin
Більше від автора
Опублікувати у
Новини спорту
Перші медалі для України на Універсіаді: досягнення Максименко та Конрад
Опубліковано
admin
Опублікувати у
Новини спорту
Рекордна пропозиція: Вінісіус може стати найдорожчим трансфером в історії
Опубліковано
admin

10 років Національній поліції: Ігор Клименко вручив державні нагороди
